Unis Komoda 00120

14750.00 Kč

Výrobce Unis, Záruka 2 roky, Barva dekor borovice | dekor smrk, Typ komody kombinované, Materiál masiv, Počet zásuvek méně než 3, Výška 86 cm, Šířka 84 cm, Hloubka 42 cm, Celková šířka 84 cm, Hmotnost 30 kg,

Unis Komoda 00120

Provedení: Dřevěný příborník je vyrobený ze stoprocentního smrkového masivu. Nabízíme možnost objednání též v borovicovém masivu. Z masivu jsou vyrobena i záda a police příborníku, což značně zvyšuje jeho pevnost a stabilitu.
Příborník patří mezi velmi praktické úložné prostory v domácnosti. Tento příborník má dvoje dveře, jednu polici a dvě zásuvky bez pojezdů (lze objednat).
Povrchová úprava: Příborník je povrchově zakončen dekoračním voskem OSMO COLOR, který nechá vyniknout přirozenou kresbu dřeva. Dekorační transparentní vosky odpuzují vodu a nečistoty, neobsahují žádné konzervační látky a jsou zdravotně nezávadné. Nabízíme možnost objednání tohoto příborníku i bez povrchové úpravy, pouze v surovém stavu, pro další individuální úpravy. Je možnost objednat také vnitřní povrchovou úpravu – příplatek 4%.

Výrobce Unis
Výrobce Unis
Záruka 2 roky
Barva dekor borovice | dekor smrk
Typ komody kombinované
Materiál masiv
Počet zásuvek méně než 3
Výška 86 cm
Šířka 84 cm
Hloubka 42 cm
Celková šířka 84 cm
Hmotnost 30 kg