Zvýšená čalouněná válenda s úložným prostorem Roneta, 90×200

8020 Kč

Výběr čalounění JM (ekokůže), Výběr čalounění JN (ekokůže), Výběr čalounění JO (ekokůže), Výběr čalounění EB – mikroplyš, Výběr čalounění GJ – mikroplyš, Výběr čalounění JL – mikroplyš, Výběr čalounění JI – mikroplyš, Výběr čalounění MV (ekokůže), Výběr čalounění MW (ekokůže), Výběr čalounění MX – mikroplyš, Výběr čalounění PL (ekokůže), Výběr čalounění PM (ekokůže)

Zvýšená čalouněná válenda s úložným prostorem Roneta, 90×200

Válenda Roneta nabídne zejména nadstandartní výšku ložné plochy, velký úložný prostor, kvalitní lamelový rošt a možnost volby sendvičové matrace. Tato postel se může stát dominantou právě i vašeho pokoje.

Roneta – válenda pro každého

Jednolůžková postel Roneta s čalouněným korpusem nabízí ložnou plochu o velikosti 90 x 200 cm. V nabídce naleznete také další varianty postele Roneta. 

Součástí zvýšené válendy Roneta je lamelový rošt s čelním výklopem a několika stupni polohování hlavy. Výklop je snadný díky pístovému mechanismu. Nosnost je 120 Kg.

Postel můžete zvolit v kombinaci bez matrace nebo jako sadu s matrací ze základní nabídky. V případě, že by vás základní nabídka nezaujala nebo si nejste jistí správným výběrem matrace, můžete využít našeho průvodce výběrem matrací.

Použitý materiál a rozměry

Korpus postele Roneta je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Výška rámu postele je 46 cm, hloubka zapuštění matrace 6,5 cm. Úložný prostor je hluboký ca 23cm.

Čalouněnou válendu lze objednat v několika moderních a žádaných potazích. Vybírat můžete z elegantních ekokůží nebo snadno udržovatelných potahů typu mikroplyš. 

Vnitřní rozměr postele je š.92,5 x d.202 cm z toho důvodu, aby matrace při zvedání a polohování roštu nedřela o potah postele.

Manipulace a montáž

Zvýšená postel Roneta je dodávána v jednom dílu. Lůžko je balené v papíru a igelitovém obalu. Matrace je balená v igelitovém obalu. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v látkovém pytlíku uvnitř úložného prostoru.

Montáž je snadná. Ke korpusu postele stačí přišroubovat nožky.

Proč zvolit luxusní postel Roneta?

Jednolůžková čalouněná postel Roneta vyhoví všem, kteří hledají elegantní postel bez čel, s nadstandartně vysokou ložnou plochou, polohovacím lamelovým roštem i úložným prostorem. Nabízené potahy jsou moderní a žádané.

Hlavní technické údaje :

délka: 205 cm
šířka: 95 cm
hloubka zapuštění matrace: 6,5 cm
výška rámu postele: 46 cm
hloubka úložného prostoru: ca 23 cm
nosnost: 120 kg
material: lamino, potahová látka
dodáváno: korpus smontovaný
vyrobeno v ČR

Výrobce INTENA
Výběr čalounění JM (ekokůže)
Výběr čalounění JN (ekokůže)
Výběr čalounění JO (ekokůže)
Výběr čalounění EB – mikroplyš
Výběr čalounění GJ – mikroplyš
Výběr čalounění JL – mikroplyš
Výběr čalounění JI – mikroplyš
Výběr čalounění MV (ekokůže)
Výběr čalounění MW (ekokůže)
Výběr čalounění MX – mikroplyš
Výběr čalounění PL (ekokůže)
Výběr čalounění PM (ekokůže)